Termékek >> Gealan (német) nyílászáró

Gealan profilrendszer

Nagy különbség van műanyag és műanyag ablak között. A profilszerkezeten belüli eltérések jelentősen befolyásolják a műszaki tulajdonságokat. A GEALAN profilrendszerekből gyártott ablakok legújabb generációja nem csak a külső megjelenésre fekteti a hangsúlyt. A letisztult, korszerű, legapróbb részletekig kidolgozott profil geometriák valamennyi mai műszaki követelménynek és elvárásnak megfelelnek: legyen az hő- vagy hangszigetelés illetve betörésvédelem.

A németországi GEALAN Európa egyik legrégebbi és talán legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező nyílászáró profilokat gyártó vállalata. Folyamatos fejlesztéseknek és a legmodernebb gyártástechnológiának köszönhetően termékeik a legjobbnak számítnak. A GEALAN nyílászárókra

Különleges 6 kamrás, S 8000 IQ profilrendszerükkel, varázslatos színvilágukkal szinte minden igény megvalósítható, ami csak a nyílászárók területén előfordulhat.

6 kamrás profil, a még jobb hőszigetelés elérésére. Az utóbbi években tovább szigorodó hőszigetelési követelmények hatására, a profilgyártók növelték igyekezetüket profilrendszereik hőszigetelési tulajdonságainak javítására. Ezen igyekezet egyik célja az volt, hogy a profilrendszer elérje a hő védő üvegezések hő átbocsátási együttható értékét. Ezt a fejlesztést először a már meglévő rendszermélységek megváltoztatása nélkül próbálták elérni. Első lépésként a hagyományos két-, ill. háromkamrás profilok névleges értékeinek javítását akarták elérni, a kamraszám növelése azonban nem hozott kielégítő eredményt. Ezt a feladatot csak egy teljesen új, 70 mm v. még szélesebb mélységű profilfelépítés kifejlesztése oldotta meg. Így lehetővé vált az 1,2 W/m?K-es U- érték elérése a standard merevítő vasak beépítése mellett. Ezek után a hő védőüvegezés alkalmazásával az 1,2 W/m?K-es ill. ez alatti U- érték elérése nem utópia többé.

S 8000 IQ profil rendszer

  • 6 légkamrás profil
  • 74 mm-es beépíté- si mélységű
  • nagyfokú statikai terhelhetőség
  • egyedi design
  • ROTO NT vasalat
  • szürke gumitömítés
  • fokozott hőszigetelésű üveggel (U=1,4 w/m2K).
  • résszellőztetős vasalattal

Mit nyújt Önnek egy GEALAN nyílászáró?

Lágy vonalvezetésével, kecses, ám mégis erőt sugárzó megjelenésével járul hozzá, hogy az Ön lakása több legyen, mint egy ház.

A lényeg, mindig a részletekben rejlik...

6 légkamrás, 74 mm-es tokprofil és a 84,5 mm-es szárnyprofil, melyek hőszigetelési értéke 1,4 W/m2k. Alap esetben 4-16-4 Low-e torzítás mentes, 1,4 W/m2k hőszigetelt üvegezéssel készül. Igény esetén 1,1 W/m2k értékű hőszigeteléssel és több rétegű biztonsági üvegezéssel is rendelhető. Megerősített, belső horganyozott acélprofil merevítés a tokban és a szárnyakban is, a nagyobb stabilitás érdekében.

Világosszürke színű, EPDM szilikon gumiból készült, kettős ütközőtömítés rendszer tökéletes záródást biztosít. SIGENIAG S típusú rejtett vasalat, hibásműködés gátlóval és alsó kiemelés elleni védelemmel. Résszellőztető funkció a falak penészedésének megakadályozására. Alap esetben fehér színű, UV stabil profil. Az alapár tartalmazza a párkányfogadó elemet, a fehér kilincset, a pánttakarót és az esztétikus vízrés takaró elemet is.

Az épületek külső megjelenésének esztétikája a szín, a forma és az anyagok együtt hatásából ered. A GEALAN acrylcolor színes ablakai egyedülálló eleganciát és különleges látványt nyújtanak. Kiemelve ezáltal az épület megjelenését, a szokványos megoldások közül.

A GEALAN acrylcolor színes ablakai a speciális, koextrudálási eljárásnak köszönhetően kimagasló minőséget képviselnek. Tökéletesen színtartóak, karcállóak és könnyen tisztíthatók

Az igazi fához megtévesztésig hasonló, fautánzatú dekor fóliázott profilokból készült nyílászárók a természetes fa hatását keltik. A speciális fólia és a műanyag profil egyesíti magában a fa szépségét és a műanyag tartósságát.

A GEALAN az a nyílászáró, mely a jelenben képviseli a jövő minőségét és technológiáját. Minden GEALAN nyílászáró rendelkezik ÉME minősítéssel és 5 év teljes körű garanciával.

Reméljük, hogy a fenti képek és információk segítenek nyílászárójának kiválasztásában. Egyedi szélességek, magasságok, színek és formák esetén kérje szakembereink tanácsát.