Termékek >> Szúnyogháló

Bátran szellőztethetünk a nap bármely szakában, hiszen szúnyoghálóink távol tartják a repülő rovarokat. Mi pedig mindezt a lehető legesztétikusabb kivitelben kínáljuk Önnek.

Az általunk forgalmazott szúnyogháló rendszerek a legmegfelelőbb megoldás a szúnyogok és egyéb nem kívánt rovarok ellen. A rolós szúnyogháló ajtók és ablakok elé egyaránt felszerelhető. A sűrű szövésű, tűzálló, szürke színű üvegszál szövet alig észrevehető. Fagyálló, így télen sem kell leszerelni. A rolós szúnyogháló tok-, ill. keretprofiljai extrudált alumínium alapanyagból készülnek fehér és barna színben. Egyedi igény esetén RAL-szín segítségével tetszőleges színben, porszórásos technológiával festhetőek Így tökéletesen idomul a már meglévő homlokzathoz, vagy a nyílászáróhoz . Az alumínium keretben pedig szőrkefe fut végig így biztosítva a tökéletes zárást.

A fix keretes szúnyoghálók lehetnek műanyag, ill, alumínium keretesek. Különleges esetekben íves is.

Tetőtéri ablakokra is kiváló minőségű szúnyoghálót kínálunk, csak rolós kivitelben, a lakás belső terébe építve a tokrendszert. Ha a fal síkja ezt engedi Amint a mellékelt képen is látható, a szúnyogháló tokrendszere rendkívül kis helyet foglal el a lakás belső teréből. Tetőtéri ablakokhoz kizárólag ezt a megoldást tudjuk nyújtani.

Kiváló megoldást nyújtunk a már meglévő redőnyös ablakok és ajtók szúnyoghálóval történő felszerelésére.

Az Ön igénye szerint lehet alumínium keretes nyitható, vagy vízszintesen illetve függőlegesen húzható, rolós kivitelben.

Lehetőség van az ablakok esetében műanyagkeretes szúnyogháló beépítésére a redőny és az ablak közé is. Erre a műanyag keret speciális profilú kialakítása ad lehetőséget.

Előnyei:

  • a régi típusú fakeretes szúnyoghálóval szemben, hogy nem vetemedik el
  • nem kell újrafesteni
  • hosszú élettartamú

1. fix keretes háló
2. nyíló alu keretes ajtó
3. rolós alu keretes háló
4. tetőtéri rolós alukeretes háló
5. oldalhúzós rolós alukeretes ajtó
6. tolóajtó alu keretes