Termékek >> Zsaluzia

A kiforrott svájci konstrukció hengerelt kemény alumínium lamellákkal egy kiváló minőségű kültéri árnyékoló szerkezet, mely bármely homlokzathoz kiválóan alkalmazkodik. Nagyobb ablakoknál belső árnyékolóként is alkalmazható.

A lamellák egy oldalvezető alusín, vagy acélsodrony segítségével oldalról is rögzítve vannak, így szélben is stabilak maradnak. A felhúzott zsaluziát a közvetlen időjárási hatásoktól egy lefelé nyitott védőtokkal óvhatjuk. A síklamellás árnyékolót kis csomagmagassága miatt olyan helyekre ajánljuk, ahol az ablak fölött csak korlátozottan van hely a felhúzott árnyékolónak.

A masszív felépítésű külső zsalúziákkal egyedi igényeink szerint alakíthatjuk a lakásba beeső fény mennyiségét és irányát. Kezelése lehet kézi vagy motoros.

A zsalúziák széles lamelláit bentről bármilyen kívánt szögbe állíthatjuk, így valamennyi napszakban éppen annyi fény jut belső tereinkbe, amennyit szeretnénk. Egy bizonyos szögbe állítva a lamellák beengedik a fényt, de megakadályozzák, betekintést.

A 60, 80 vagy 100 mm széles speciális alumíniumból készülő lamellák tökéletesen rozsdamentesek.

A zsalúziák kiválóan illeszkednek a különböző homlokzatok megjelenésébe. Sok-sok alapszín, ezen kívül számos egyedi szín gondoskodik arról, hogy a zsalúziák optikailag a legkülönbözőbb kialakítású épületek egyedi kiegészítői legyenek.

Közületek, irodák, gyárak, üzletek, kedvelt modern árnyékolója. 

Peremezett

Peremezetlen

Peremezetlen vezetőzsinóros